Βετεράνος Gamer καταγράφει τις εμπειρίες του Online. Περιεχόμενα από League of Legends, Diablo III, Φυλετικές Μάχες και ότι άλλο προκύψει!

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Εύκολος Τρόπος για να αποκτήσετε Followers στο Twitter


Καθημερινά προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ να διαβάζω τρόπους για να προωθήσω τις ιστοσελίδες μου. Στην αναζήτηση μου αυτή έπεσα πάνω σε ένα θέμα στο http://blackhatworld.com όπου ένα μέλος του είχε δημιουργήσει μια σελίδα και μέσω της προώθησης των άρθρο του στο Twitter είχε καταφέρει να έχει το 30% των καθημερινών επισκεπτών του από εκεί.

Το θέμα του αυτό με παρακίνησε να δοκιμάσω και εγώ ποιο συστηματικά την χρήση του twitter για την προώθηση των sites μου, όμως μέχρι χτες είχα πολύ λίγους followers στον λογαριασμό μου στο twitter, οπότε θα έπρεπε να βρω κάποιον εύκολο τρόπο για να αυξήσω τους followers μου.Παλιότερα είχα διαβάσει ένα άρθρο στο http://ifeed.gr για μια εφαρμογή του http://twiends.com. Ήταν το πρώτο που είχα ακούσει οπότε ξεκίνησα με αυτό.

Μέσα σε 24 ώρες χρήσης αυτής της εφαρμογής μπόρεσα πολύ εύκολα να φτάσω τους +100 followers χωρίς ουσιαστικά να σπαταλήσω πολύ χρόνο για το αποτέλεσμα που είχα.Τέλεια μπορώ να πω.Αν θέλετε δοκιμάστε την και να είστε σίγουροι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι ιδικά αν θέλετε να προωθήσετε sites στα Αγγλικά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου