Βετεράνος Gamer καταγράφει τις εμπειρίες του Online. Περιεχόμενα από League of Legends, Diablo III, Φυλετικές Μάχες και ότι άλλο προκύψει!

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Concept για το iPhone 5 στο Youtube



Βρήκα εχτές στο Youtube ένα βίντεο με concept για το iPhone 5. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών σε λιγότερο από 2 μήνες. 30.000.000 επισκέπτες για ένα βίντεο που λίγη σχέση με την πραγματικότητα μπορεί να έχει. Όσο αναφορά την σχεδιάσει είναι μια συσκευή με κάτω από 4inch οθόνη και πάχος λιγότερο από 4-5 χιλιοστά(!!). Άλλο χαρακτηριστικό του είναι ένα Laser Πληκτρολόγιο. Στην ουσία με ένα laser/led φακό στο πλάγιο μέρος της συσκευής φωτίζετε το τραπέζι και εμφανίζεται ένα εικονικό πληκτρολόγιο. Το 3ο χαρακτηριστικό είναι η προβολή της οθόνης της συσκευής σε ολόγραμμα, όπου με ένα ακούμπημα το ολόγραμμα γίνεται 3D.

Εντάξει, όλα αυτά είναι πολύ εντυπωσιακά όμως δεν είναι δυνατόν να έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Οι τεχνικές του laser πληκτρολογίου και του ολογράμματος μπορεί να υπάρχουν αλλά γίνεται να τις χρησιμοποιήσεις σε μια συσκευή μαζικής κατανάλωσης; Ακόμα και να κατασκευαστεί αυτό το κινητό πόσο θα κοστίσει;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου